Ochrana osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen „zásady“) popisují, jak můžete na webu poskytnout osobní identifikační údaje („osobní údaje“) mahlerfoundation.org Web („Web“ nebo „Služba“) a všechny související produkty a služby (souhrnně „Služby“) jsou shromažďovány, chráněny a používány. Popisuje také možnosti, které máte k dispozici, pokud jde o používání vašich osobních údajů, a způsob, jakým můžete tyto informace získat a aktualizovat. Tato politika představuje právně závaznou dohodu mezi vámi („Uživatel“, „vy“ nebo „váš“) a Mahler Foundation („Mahler Foundation“, „my“, „nás“ nebo „naše“). Přístupem a používáním webových stránek a služeb potvrzujete, že jste si přečetli podmínky této smlouvy, porozuměli jim a souhlasíte s nimi. Tyto zásady se nevztahují na praktiky společností, které nevlastníme nebo nekontrolujeme, ani na jednotlivce, které nezaměstnáváme ani nespravujeme.

Automatický sběr informací

Když otevřete web, naše servery automaticky zaznamenávají informace, které váš prohlížeč odesílá. Tato data mohou zahrnovat informace, jako je IP adresa vašeho zařízení, typ a verze prohlížeče, typ a verze operačního systému, jazykové předvolby nebo webová stránka, kterou jste navštívili, než jste navštívili web a služby, stránky webu a služeb, které navštívíte, čas strávený na těchto stránkách, informace, které hledáte na webových stránkách, časy a data přístupu a další statistiky.

Informace shromážděné automaticky se používají pouze k identifikaci potenciálních případů zneužití a ke stanovení statistických informací týkajících se používání a provozu webových stránek a služeb. Tyto statistické informace nejsou jinak agregovány takovým způsobem, který by identifikoval konkrétního uživatele systému.

Shromažďování osobních údajů

Můžete přistupovat a používat Webové stránky a Služby, aniž byste nám sdělili, kdo jste, nebo odhalili jakékoli informace, pomocí kterých by vás někdo mohl identifikovat jako konkrétní identifikovatelnou osobu. Pokud si však přejete použít některé z funkcí na webu, můžete být požádáni o poskytnutí určitých osobních údajů (například vaše jméno a e-mailová adresa). Přijímáme a ukládáme veškeré informace, které nám vědomě poskytnete při nákupu, nebo vyplníte jakékoli online formuláře na webových stránkách. V případě potřeby mohou tyto informace zahrnovat následující:

  • Osobní údaje, jako je jméno, země pobytu atd.
  • Kontaktní informace, jako je e-mailová adresa, adresa atd.
  • Údaje o účtu, jako je uživatelské jméno, jedinečné ID uživatele, heslo atd.
  • Geolokační data, jako je zeměpisná šířka a délka.
  • Jakékoli další materiály, které nám dobrovolně zašlete, jako jsou články, obrázky, zpětná vazba atd.

Některé informace, které shromažďujeme, jsou přímo od vás prostřednictvím webových stránek a služeb. Můžeme však také shromažďovat osobní údaje o vás z jiných zdrojů, jako jsou veřejné databáze a naše společné marketingové partnery. Můžete se rozhodnout, že nám své osobní údaje neposkytnete, ale pak nebudete moci využívat některé z funkcí webových stránek. Uživatelé, kteří si nejsou jisti, jaké informace jsou povinné, nás mohou kontaktovat.

Použití a zpracování shromážděných informací

Abychom vám mohli zpřístupnit webovou stránku a služby nebo abychom splnili zákonnou povinnost, musíme shromažďovat a používat určité osobní údaje. Pokud neposkytnete informace, které požadujeme, možná vám nebudeme schopni poskytnout požadované produkty nebo služby. Jakékoli z informací, které od vás shromažďujeme, lze použít k následujícím účelům:

  • Vytvářejte a spravujte uživatelské účty
  • Plnit a spravovat objednávky
  • Dodávejte produkty nebo služby
  • Vylepšujte produkty a služby
  • Odeslat administrativní informace
  • Posílejte marketingovou a propagační komunikaci
  • Odpovězte na dotazy a nabídněte podporu
  • Vyžádejte si zpětnou vazbu od uživatelů
  • Vylepšete uživatelské prostředí
  • Zveřejňujte ohlasy zákazníků
  • Poskytujte cílenou reklamu
  • Spravujte losování o ceny a soutěže
  • Prosazovat podmínky a zásady
  • Chraňte před zneužitím a uživateli se zlými úmysly
  • Reagujte na právní požadavky a předcházejte újmě
  • Provozujte a provozujte webové stránky a služby

Zpracování vašich osobních údajů závisí na tom, jak komunikujete s webem a službami, kde se nacházíte ve světě a zda platí jedna z následujících možností: (i) jste dali souhlas k jednomu nebo více konkrétním účelům; to však neplatí, kdykoli zpracování osobních údajů podléhá kalifornskému zákonu o ochraně osobních údajů spotřebitelů nebo evropským zákonům o ochraně údajů; (ii) poskytnutí informací je nezbytné pro plnění dohody s vámi a / nebo pro jakékoli předsmluvní závazky z této smlouvy; (iii) zpracování je nezbytné pro splnění zákonné povinnosti, které se na vás vztahují; (iv) zpracování souvisí s úkolem, který je prováděn ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, která nám byla svěřena; v) zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů sledovaných námi nebo třetí stranou.

Upozorňujeme, že podle některých právních předpisů nám může být povoleno zpracovávat informace, dokud proti takovému zpracování nevznesete námitku (tím, že se odhlásíte), aniž bychom se museli spoléhat na souhlas nebo jakýkoli jiný z následujících právních základů níže. V každém případě rádi objasníme konkrétní právní základ, který se na zpracování vztahuje, a zejména to, zda je poskytnutí osobních údajů zákonným nebo smluvním požadavkem nebo požadavkem nezbytným pro uzavření smlouvy.

Fakturace a platby

K bezpečnému zpracování vašich platebních údajů používáme procesory plateb třetích stran. Používání vašich osobních údajů takovými zpracovateli třetími stranami se řídí jejich příslušnými zásadami ochrany osobních údajů, které mohou nebo nemusí obsahovat ochranu ochrany soukromí takovou jako tato politika. Doporučujeme vám přečíst si jejich příslušné zásady ochrany osobních údajů.

Zveřejňování informací

V závislosti na požadovaných službách nebo podle potřeby k dokončení jakékoli transakce nebo poskytnutí jakékoli služby, kterou jste požadovali, můžeme uzavřít smlouvu s jinými společnostmi a sdílet vaše informace s vaším souhlasem s našimi důvěryhodnými třetími stranami, které s námi spolupracují, s jakýmikoli dalšími přidruženými společnostmi a dceřinými společnostmi, na které se spoléháme dále pomáhat při provozu webových stránek a služeb, které máte k dispozici. Nesdílíme osobní údaje s nepřidruženými třetími stranami. Tito poskytovatelé služeb nejsou oprávněni používat nebo zveřejňovat vaše informace, s výjimkou případů, kdy je to nezbytné pro poskytování služeb naším jménem nebo pro splnění zákonných požadavků. Vaše osobní údaje můžeme pro tyto účely sdílet pouze s třetími stranami, jejichž zásady ochrany osobních údajů jsou v souladu s našimi nebo které souhlasí s dodržováním našich zásad týkajících se osobních údajů. Těmto třetím stranám jsou poskytovány osobní údaje, které potřebují, pouze aby mohly vykonávat své určené funkce, a my jim nedovolujeme používat nebo zveřejňovat osobní údaje pro vlastní marketingové nebo jiné účely.

Zveřejníme jakékoli osobní údaje, které shromažďujeme, používáme nebo přijímáme, pokud to vyžaduje nebo povoluje zákon, například za účelem dodržení předvolání nebo podobného právního procesu, a když v dobré víře věříme, že zpřístupnění je nezbytné k ochraně našich práv, chrání vaše bezpečnost nebo bezpečnost ostatních, vyšetřovat podvod nebo reagovat na žádost vlády.

Uchovávání informací

Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat po dobu nezbytnou pro splnění našich zákonných povinností, řešení sporů a prosazování našich dohod, pokud zákon nevyžaduje nebo nepřipouští delší dobu uchovávání. Můžeme použít jakékoli agregované údaje odvozené nebo začleněné do vašich osobních údajů poté, co je aktualizujete nebo smažete, ale ne způsobem, který by vás osobně identifikoval. Po uplynutí doby uchovávání budou osobní údaje vymazány. Proto právo na přístup, právo na výmaz, právo na opravu a právo na přenositelnost údajů nelze vymáhat po uplynutí doby uchovávání.

Předávání informací

V závislosti na vaší poloze mohou datové přenosy zahrnovat přenos a uložení vašich informací v jiné zemi, než je vaše. Máte právo se dozvědět o právním základu předávání informací do země mimo Evropskou unii nebo jakékoli mezinárodní organizaci, která se řídí mezinárodním právem veřejným nebo zřízenou dvěma nebo více zeměmi, jako je OSN, a o bezpečnostních opatřeních přijatých chráníme vaše údaje. Pokud k takovému převodu dojde, můžete zjistit další informace v příslušných oddílech těchto zásad nebo se na nás obrátit pomocí informací uvedených v části s kontakty.

Práva uživatelů

Můžete uplatnit určitá práva týkající se námi zpracovávaných informací. Máte zejména právo postupovat takto: (i) máte právo odvolat souhlas, pokud jste již dříve udělili souhlas se zpracováním vašich informací; (ii) máte právo vznést námitky proti zpracování vašich informací, pokud je zpracování provedeno na jiném právním základě, než je souhlas; (iii) máte právo se dozvědět, zda jsou informace zpracovávány námi, získat informace o určitých aspektech zpracování a získat kopii informací, které procházejí zpracováním; (iv) máte právo ověřit správnost svých údajů a požádat o jejich aktualizaci nebo opravu; (v) za určitých okolností máte právo omezit zpracování vašich informací. V takovém případě nebudeme zpracovávat vaše informace za žádným jiným účelem než k jejich uložení; (vi) za určitých okolností máte právo od nás vymazat vaše osobní údaje; (vii) máte právo přijímat své informace ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a, pokud je to technicky proveditelné, nechat je bez jakýchkoli překážek předat jinému kontroléru. Toto ustanovení je použitelné za předpokladu, že vaše informace jsou zpracovávány automatizovanými prostředky a že zpracování je založeno na vašem souhlasu, na smlouvě, kterou jste součástí nebo na základě jejích předsmluvních závazků.

Právo namítat proti zpracování

Pokud jsou osobní údaje zpracovávány pro veřejný zájem, při výkonu úředního orgánu, který je nám svěřen, nebo pro účely oprávněných zájmů, které sledujeme, můžete proti takovému zpracování námitek poskytnout důvody související s vaší konkrétní situací, které odůvodňují námitka. Musíte však vědět, že pokud by však vaše osobní údaje byly zpracovávány pro účely přímého marketingu, můžete proti takovému zpracování kdykoli protestovat, aniž byste poskytli jakékoli odůvodnění. Chcete-li se dozvědět, zda zpracováváme osobní údaje pro účely přímého marketingu, můžete se podívat na příslušné části tohoto dokumentu.

Práva na ochranu údajů podle GDPR

Pokud jste rezidentem Evropského hospodářského prostoru (EHP), máte určitá práva na ochranu údajů a Mahler Foundation si klade za cíl podniknout přiměřené kroky, které vám umožní opravit, upravit, vymazat nebo omezit použití vašich osobních údajů. Pokud si přejete být informováni, jaké osobní údaje o vás máme, a chcete-li je odstranit z našich systémů, kontaktujte nás. Za určitých okolností máte následující práva na ochranu údajů:

  • Máte právo požadovat přístup k vašim osobním údajům, které ukládáme, a máte možnost získat přístup k vašim osobním údajům.
  • Máte právo požadovat, abychom opravili jakékoli osobní údaje, které považujete za nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom vyplnili osobní údaje, které považujete za neúplné.
  • Za určitých podmínek těchto zásad máte právo požadovat vymazání vašich osobních údajů.
  • Máte právo vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů.
  • Máte právo požadovat omezení zpracování vašich osobních údajů. Pokud omezíte zpracování vašich osobních údajů, můžeme je uložit, ale nebudeme je dále zpracovávat.
  • Máte právo na poskytnutí kopie informací, které máme k dispozici, ve strukturovaném, strojově čitelném a běžně používaném formátu.
  • Máte také právo kdykoli svůj souhlas odvolat, pokud se společnost Mahler Foundation spoléhala na váš souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.

Máte právo stěžovat si u Úřadu pro ochranu osobních údajů ohledně našeho shromažďování a používání vašich osobních údajů. Další informace získáte od místního úřadu pro ochranu údajů v Evropském hospodářském prostoru (EHP).

Kalifornská práva na soukromí

Kromě práv, jak jsou vysvětlena v těchto zásadách, mají obyvatelé Kalifornie, kteří poskytují osobní údaje (jak jsou definovány ve statutu) za účelem získání produktů nebo služeb pro osobní, rodinné nebo domácí použití, právo požadovat a získat od nás jednou za kalendářní rok , informace o osobních údajích, které jsme sdíleli, pokud existují, s jinými podniky pro marketingové účely. Pokud je to možné, zahrnovaly by tyto informace kategorie osobních údajů a jména a adresy podniků, se kterými jsme tyto osobní údaje sdíleli pro bezprostředně předchozí kalendářní rok (např. Žádosti podané v aktuálním roce obdrží informace o předchozím roce) . Chcete-li získat tyto informace, kontaktujte nás.

Jak tato práva vykonávat

Jakékoli žádosti o uplatnění vašich práv lze směřovat na Mahler Foundation prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v tomto dokumentu. Než odpovíme na tyto žádosti, můžeme vás požádat o ověření vaší identity. Vaše žádost musí poskytnout dostatečné informace, které nám umožní ověřit, že jste osobou, za kterou se vydáváte, nebo že jste oprávněným zástupcem takové osoby. Musíte uvést dostatečné podrobnosti, abychom nám umožnili správně porozumět žádosti a reagovat na ni. Nemůžeme reagovat na váš požadavek nebo vám poskytnout osobní údaje, pokud nejprve neověříme vaši totožnost nebo oprávnění podat takový požadavek a nepotvrdíme, že se vás osobní údaje týkají.

Soukromí dětí

Uznáváme potřebu poskytnout další ochranu soukromí, pokud jde o osobní údaje, které můžeme od dětí shromažďovat, a přijímáme mnoho zvláštních opatření k ochraně soukromí dětí. Nikdy od nich nepožadujeme žádné osobní údaje. Doporučujeme dětem, aby se před odesláním jakýchkoli informací do jakéhokoli zdroje online poradily se svými rodiči. Věříme, že rodiče by měli být zapojeni do online aktivit svých dětí, a navrhujeme, aby se rodiče snažili poskytovat svým dětem bezpečné a přátelské online prostředí.

Cookies

Webové stránky a služby používají „cookies“ k přizpůsobení vašeho online zážitku. Cookie je textový soubor, který je na váš pevný disk umístěn serverem webové stránky. Soubory cookie nelze použít ke spouštění programů nebo doručování virů do vašeho počítače. Soubory cookie jsou vám přiděleny jednoznačně a lze je číst pouze webovým serverem v doméně, která vám soubor cookie vydala.

Můžeme používat soubory cookie ke shromažďování, ukládání a sledování informací pro statistické účely k provozování webových stránek a služeb. Máte možnost přijímat nebo odmítat soubory cookie. Většina webových prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá, ale nastavení prohlížeče můžete obvykle upravit tak, aby soubory cookie odmítly. Další informace o souborech cookie a jejich správě naleznete na stránce internetcookies.org

Nesledujte signály

Některé prohlížeče obsahují funkci Nesledovat, která signalizuje webovým serverům, které navštívíte, že si nepřejete sledovat svoji online aktivitu. Sledování není totéž jako používání nebo shromažďování informací v souvislosti s webem. Pro tyto účely se sledováním rozumí shromažďování osobně identifikovatelných informací od spotřebitelů, kteří používají nebo navštěvují webové stránky nebo online služby, když se časem pohybují na různých webových stránkách. Webové stránky a služby nesledují své návštěvníky v průběhu času a na webových stránkách třetích stran. Některé weby třetích stran však mohou sledovat vaše aktivity procházení, když vám poskytují obsah, což jim umožňuje přizpůsobit to, co vám nabízejí.

Inzerce

Můžeme zobrazovat online reklamy a můžeme sdílet agregované a neidentifikující informace o našich zákaznících, které my nebo naši inzerenti shromažďujeme prostřednictvím vašeho používání webových stránek a služeb. S inzerenty nesdílíme osobně identifikovatelné informace o jednotlivých zákaznících. V některých případech můžeme použít tyto agregované a neidentifikující informace k doručování reklam šitých na míru zamýšlenému publiku.

Můžeme také povolit určitým společnostem třetích stran, aby nám pomohly přizpůsobit reklamu, o které si myslíme, že by mohla zajímat uživatele, a shromažďovat a používat další údaje o uživatelských aktivitách na webových stránkách. Tyto společnosti mohou doručovat reklamy, které mohou ukládat soubory cookie a jinak sledovat chování uživatelů.

Affiliates

Můžeme sdělit informace o vás našim přidruženým společnostem, abychom vám mohli nabídnout související nebo další produkty a služby. S jakýmikoli informacemi, které se vás týkají a které poskytujeme našim přidruženým společnostem, budou tyto přidružené subjekty zacházeny v souladu s podmínkami těchto zásad.

E-mail marketing

Nabízíme elektronické zpravodaje, k jejichž odběru se můžete kdykoli dobrovolně přihlásit. Zavázali jsme se, že vaši e-mailovou adresu uchováme v tajnosti, a nebudeme vaši e-mailovou adresu sdělovat žádným třetím stranám, s výjimkou případů povolených v části o používání a zpracování informací nebo pro účely využití poskytovatele třetí strany k zasílání těchto e-mailů. Informace zaslané e-mailem budeme udržovat v souladu s platnými zákony a předpisy.

V souladu se zákonem CAN-SPAM budou všechny e-maily odeslané od nás jasně uvádět, od koho je e-mail, a poskytnou jasné informace o tom, jak kontaktovat odesílatele. Můžete se rozhodnout přestat dostávat náš informační bulletin nebo marketingové e-maily podle pokynů k odhlášení uvedených v těchto e-mailech nebo kontaktováním nás. I nadále však budete dostávat základní transakční e-maily.

Odkazy na jiné zdroje

Webové stránky a služby obsahují odkazy na další zdroje, které nevlastníme ani nekontrolujeme. Uvědomte si, že nejsme zodpovědní za postupy ochrany osobních údajů těchto jiných zdrojů nebo třetích stran. Doporučujeme vám, abyste si byli vědomi, když opouštíte webovou stránku a služby, a přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů každého zdroje, který může shromažďovat osobní údaje.

Informační bezpečnost

Informace, které poskytujete, zajišťujeme na počítačových serverech v kontrolovaném a zabezpečeném prostředí chráněném před neoprávněným přístupem, použitím nebo prozrazením. Udržujeme přiměřené administrativní, technické a fyzické záruky ve snaze chránit před neoprávněným přístupem, použitím, úpravami a zveřejněním osobních údajů, které jsou pod jejich kontrolou a úschovou. Nelze však zaručit žádný přenos dat přes internet nebo bezdrátovou síť. I když se snažíme chránit vaše osobní údaje, berete na vědomí, že (i) existují omezení zabezpečení a soukromí na internetu, která jsou mimo naši kontrolu; (ii) nelze zaručit bezpečnost, integritu a soukromí veškerých informací a údajů vyměňovaných mezi vámi a webem a službami; a (iii) jakékoli takové informace a údaje mohou být při přenosu prohlíženy nebo s nimi manipulovány třetí stranou, a to navzdory maximálnímu úsilí.

Únik dat

V případě, že zjistíme, že došlo k ohrožení bezpečnosti webových stránek a služeb nebo k poskytnutí osobních údajů uživatelů třetím stranám, které nejsou ve spojení, v důsledku vnější činnosti, mimo jiné včetně bezpečnostních útoků nebo podvodů, vyhrazujeme si právo přijmout přiměřeně vhodná opatření, mimo jiné včetně vyšetřování a podávání zpráv, jakož i oznámení orgánům činným v trestním řízení a spolupráci s nimi. V případě porušení ochrany údajů vynaložíme přiměřené úsilí, abychom o tom informovali dotčené osoby, pokud se domníváme, že existuje přiměřené riziko poškození uživatele v důsledku porušení nebo pokud je oznámení vyžadováno jinak zákonem. Když tak učiníme, zveřejníme oznámení na webu, pošleme vám e-mail.

Změny a dodatky

Vyhrazujeme si právo podle našeho uvážení čas od času upravit tyto zásady nebo jejich podmínky týkající se webových stránek a služeb a budeme vás informovat o veškerých podstatných změnách způsobu, jakým zacházíme s osobními údaji. Když to uděláme, aktualizujeme aktualizované datum v dolní části této stránky. Můžeme vám také poskytnout oznámení jinými způsoby podle našeho uvážení, například prostřednictvím kontaktních údajů, které jste poskytli. Jakákoli aktualizovaná verze těchto zásad vstoupí v platnost okamžitě po zveřejnění revidovaných zásad, pokud není uvedeno jinak. Vaše pokračující používání webových stránek a služeb po datu účinnosti revidovaných zásad (nebo jiného aktu specifikovaného v té době) bude představovat váš souhlas s těmito změnami. Bez vašeho souhlasu však nebudeme používat vaše osobní údaje jiným způsobem, než jaký byl uveden v době, kdy byly vaše osobní údaje shromážděny.

Přijetí těchto zásad

Berete na vědomí, že jste si tyto zásady přečetli, a souhlasíte se všemi jejich podmínkami. Přístupem a používáním webových stránek a služeb souhlasíte s tím, že budete vázáni těmito zásadami. Pokud nesouhlasíte s dodržováním podmínek těchto zásad, nemáte oprávnění k přístupu nebo používání webových stránek a služeb.

Jak nás kontaktovat

Pokud byste nás chtěli kontaktovat, abychom se dozvěděli více o těchto zásadách, nebo si přejete kontaktovat nás ohledně jakékoli záležitosti týkající se individuálních práv a vašich osobních údajů, můžete tak učinit prostřednictvím Kontaktní formulář nebo pošlete e-mail na contact@mahlerfoundation.org

Tento dokument byl naposledy aktualizován v září 8, 2020


Nejnovější verzi těchto zásad ochrany osobních údajů naleznete zde.